Portena Logistiek

 
Home > Diensten > Warehousing

Warehousing

Warehousing is een belangrijk specialisme van Portena Logistiek. De laatste jaren hebben wij dan ook flink geïnvesteerd in nieuwbouw, uitbreiding en opwaardering van het warehousecomplex dat een totaal vloeroppervlak bestrijkt van meer dan 65.000 m². Ook het innovatieve WMS (warehouse management systeem) behoort tot een van de meeste moderne systemen die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Door een grote diversiteit, slimme indeling en uitnutting van onze voorzieningen zijn wij in staat om vele disciplines uit te voeren. Het verzamelen van goederen (orderpicking) bijvoorbeeld, en ook palletiseren, stickeren, krimpen en displayhandling om goederen gereed te maken voor opslag of verzending.

Ons warehouse kan diverse rollen voor u vervullen. Een greep uit alle mogelijkheden:

Opslagcentrum

Uw goederen veilig en geconditioneerd opgeslagen. Ons warehouse met klimaatbeheersing voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne en is daarmee bij uitstek geschikt voor opslag en voorraadbeheer voor de foodsector. Maar ook voor de opslag en logistieke handling van industriële nonfood producten is het warehouse modern geoutilleerd.

Cross docking

Ook voor het direct omzetten van ingaande naar uitgaande goederen – dus zonder opslag – met als doel uw goederen efficiënt te verdelen onder uw afnemers en gereed te maken voor verzending bent u welkom bij Portena.

Lees verder

Merge – in – Transit

Bestaan uw klantleveringen regelmatig uit verschillende zendingen die eerst gecombineerd moeten worden? Ook deze zorg nemen we u graag uit handen. Het consolideren van verschillende zendingen uit verschillende verzendlocaties tot één klantlevering bespaart veel kosten: de voorraad hoeft immers niet opgeslagen te worden bij de consolidatiemagazijnen.


Satellietmagazijn

Wij maken gebruik van een geautomatiseerd systeem van shuttles die zelfstandig laadeenheden neerzetten en wegnemen. Dit systeem sluit fouten en risico op breuk nagenoeg uit.


Consolidatiecentrum

Kostenbesparing door logistieke schaalvergroting bieden we u ook in ons consolidatiecentrum.


VAL centrum

In ons modern geoutilleerde VAL centrum kunnen we een breed scala aan bewerkingen aan uw producten uitvoeren zoals ompakken, sealen en assembleren. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. Dus hebt u een specifieke vraag op het gebied van value added logistics: we helpen u graag vooruit.