Portena Logistiek

 
Home > Over Portena > Ambities & drijfveren

Vooruit is onze drijfveer

Door vast te blijven houden aan onze visie zorgen we niet alleen voor onze eigen continuïteit, maar ook voor die van onze klanten. Wij maken altijd gedegen risico-inschattingen waardoor we meteen ook inzicht krijgen in de kansen. De risico’s perken wij in en de mogelijkheden nutten we volledig uit. We bestaan niet voor niets al ruim 80 jaar!

Onze drive hebben we verwoord in ons manifest:

Continu in beweging zijn en kijken of het beter kan. Verder gaan dan goederen van A naar B verplaatsen of ze ‘stil’ op voorraad laten liggen in het warehouse. Dat is wat ons dagelijks drijft.

We tillen plannen van het papier en maken het concreet. We brengen toekomstvisies naar het hier en nu en voeren het uit. We vertalen ambitieuze doelstellingen in praktische oplossingen. Allemaal met één doel.

Elkaar vooruit helpen.

Zo kijken we met nuchtere en oplossingsgerichte ogen continu naar verbeteringen.Want het kan vast duurzamer. Sneller. Effectiever. En tegen lagere kosten.

Door met antwoorden te komen vóórdat onze opdrachtgever de vraag heeft kunnen stellen, helpen we elkaar vooruit. En door voortdurend vooruit te blijven denken én accenten te leggen op onderlinge informatievoorziening maken we alle mogelijke logistieke oplossingen bereikbaar. Daarom is ook het ontwikkelen en aanbieden van compleet nieuwe, tailormade logistieke oplossingen een onwrikbaar onderdeel van ons partnership en gezamenlijke vooruitgang.

Vooruit is zowel groot als klein. Vaak schuilt het in een detail waarmee we processen beter maken. Klanten succesvoller. En mensen gelukkiger.

Vooruit met Portena.