Portena Logistiek

 
Home > Over Portena > Ambities & drijfveren > Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Sinds onze start in 1932 als transporteur zijn we uitgegroeid tot een dynamische en veelzijdige logistieke dienstverlener. Sterker nog: we zijn inmiddels één van de grotere distributeurs en warehouses in Noord-Nederland. Voor onze klanten verzorgen we de totale goederenstroombeheersing, voorraadbeheer, op- en overslag, transport en distributie.

De operatie en klanten faciliteren we met state-of-the-art automatiseringsmiddelen. Én met onze nuchtere kijk en pragmatische aanpak. Distributie is bij ons een ingenieus en geautomatiseerd logistiek proces. We hebben een zeer fijnmazig netwerk in de Benelux opgebouwd en garanderen in Nederland levering binnen 24 uur tegen concurrerende tarieven.

Warehousing is essentieel bij Portena. Het state-of-the-art warehousecomplex heeft een vloeroppervlakte van meer dan 65.000 m² en een capaciteit van 50.000 palletplaatsen. Het warehouse – met klimaatbeheersing – voldoet aan de strengste normen op het gebied van hygiëne.

U kunt rekenen op de hoogste standaarden voor kwaliteit en service. Zo zijn we onder meer gecertificeerd met de keurmerken BRCSD, SKAL, Lean&Green, GS1 en paychecked. Portena voldoet bovendien aan de jongste arbo-normen. 

Portena is uw sparringpartner die praktisch meedenkt, oplossingen biedt en ruimte voor groei creëert. Wij maken operationeel wat u uw klanten belooft, in welke branche u ook actief bent. We hebben ruime ervaring met uiteenlopende afleveradressen: van doe-het-zelf winkels tot supermarkten en van individuele consumenten tot distributiecentra. Wij weten voor elk afleveradres de juiste benadering te kiezen: flexibel en wendbaar.