Portena Logistiek

VOORUIT
 
Home > Werken bij Portena

Werken bij Portena

Vooruit is onze drijfveer. Continu in beweging zijn en kijken of het beter kan. We tillen plannen van het papier en maken het concreet. We brengen toekomstvisies naar het hier en nu en voeren het uit. We vertalen ambitieuze doelstellingen in praktische oplossingen. Allemaal met één doel. Elkaar vooruit helpen.

Met ruim 250 collega’s werken wij voor diverse gerenommeerde klanten. Het welzijn van onze medewerkers is van het grootste belang waarbij respect, veiligheid, samenwerking en betrokkenheid sleutelwoorden zijn. Wij zijn sinds 1932 een hecht familiebedrijf en gaan als familie met elkaar om. Continuïteit van ons bedrijf staat voorop maar de medewerkers centraal. Daarom investeren wij graag in menselijk kapitaal door kennis en ervaring in huis te halen en te behouden.

Wij zijn onder andere een STL erkend leerbedrijf. Met ons leer-werk traject zijn deelnemers aan het einde volledig gekwalificeerd als assistent logistiek medewerker, chauffeur goederenvervoer, planner wegtransport, logistiek medewerker, teamleider of supervisor.

Ook hbo-studenten weten de weg naar Portena te vinden. Zo bieden we regelmatig stageplekken aan studenten van Windesheim Zwolle, de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en de Hanzehogeschool Groningen.

Vacatureoverzicht